top
logo


feed-image Feed Entries
Nyt medlem
Information
Nye medlemmer PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Onsdag, 1. april 2009 21:27

Hvordan bliver man medlem. 

Hedeboegnens Sortkrudtskytter optager løbende nye medlemmer, du kan rette henvendelse til bestyrelsen (se ‘kontakt’), så sørger vi for, at du får prøvet hvad det vil sige at skyde med sortkrudt.

Hos os kan du både skyde forlade riffel, revolver og pistol - samt bagladeriffel, pistol og revolver i såvel original som replika. Vi skyder internationale discipliner indenfor dansk sortkrudtsskytte forbund, men også ‘for sjov’ skydninger.

Klubben har 2 våben til brug for nye skytter, så du kan se tiden an med at investere. Du kan altid få hjælp til skydning og teknik enten fra bestyrelsen eller fra et medlem - hellere spørge en gang for meget end for lidt.

Vores årlige kontingent er i øjeblikket kr. 500,- vedtages på generalforsamlingen.

Hvis du er interesseret i at blive medlem, forventer vi, at du møder op på skydebanen 3 gange. Dette giver os mulighed for at se hinanden an. Hvis du så stadig er interesseret, vil det være muligt at blive medlem.

Udmeldelse af foreningen gives mundtlig eller skriftlig til en i bestyrelsen. Dog skal man sikre sig at have afhændet de våben man har tilladelse til.

Ved indkøb af private sortkrudtsvåben der er omfattet af våben loven, kan tilladelse gives for Geværer ved indmeldelse, for pistol eller revolver efter 2 års medlems skab, dog kan anciennitet overføres fra andre skytteforeninger.
En SKV2 ansøgning skal godkendes af formanden samt Dansk Skytte Union våbenregistering som udføre kontrol hos Politiet, det koster Kr.150,- .

Såfremt men ikke er aktivt skydende og ikke møder op på skydebanen til våbenkontrol vil det reslutere i en SKV5 hvilket betyder Politiet indrager våbnet/våbnene.

Senest opdateret: Fredag, 29. maj 2009 15:40
 bottom
top

Seneste nyhedder


bottom

Leveret af HedeboegnensSortkrudtskytter!. Published by Jabasoft. XHTML and CSS.